Hotelli Baikal

Hotelli Baikal sijaitsee hyvällä paikalla aivan Sunny Beachin rantakadun tuntumassa. Hotellin aivan välittömässä läheisyydestä löytyy sekä hyviä ruokaravintoloita että erilaisia aktiviteettejä kuten minigolfia ja törmäilyautoja. Merenrannalle matkaa on parin minuutin kävely eli muutama sata metriä. Matkatuliaisia halajaville Baikalin läheisyydestä löytyy useampikin katu täynnä pieniä kojuja jotka myyvät vaikka mitä tavaraa ja tatuointiliikkeitä löytyy lähes jokaisesta kadunkulmasta.

Jos miettii taustoja tämän hotellin arvostelulle niin tämä on kolmas hotelli jossa vietän lomaani Sunny Beachillä. Muista hotelleista en ole vielä tehnyt arvostelua, koska käynneistä on jo aikaa. Näitä tulee siis lisää ajan myötä. Näistä kolmesta hotellista, joissa olen Sunny Beachillä vieraillyt Hotelli Baikal on ollut paras!

Osoite: 8240 Slanchev Bryag, Sunny Beach, Bulgaria
Puhelin: +359 55 422 240

Palvelut

Hotellissa on lasten kerho ja paljon erilaista toimintaa hotellin järjestämänä päivittäin hotellin allasalueella: on vesipalloa, pingistä, tanssia yms ja monena iltana aktiviteetin ohjaajat järjestävät myös lastendiskoja ja pieniä teatteriesityksiä. Hotellin yhteydessä toimi myös hierontapalvelu, kampaamo ja tatuointiliike(!). Hotellissa on uima-allas ja sen yhteydesä myös lasten-allas. Uima-allas on kauttaaltaa varsin matala.

Baarit ja ravintolat

Koska hotelli on all-inclusive periatteella toimiva, on jostain päin käytännössä aamusta lähes keskiyöhön asti saatavilla jonkinlaista syötävää ja juotavaa. Hotellin kaksi baaria riittävät varsin hyvin hotellin asukkaiden juomien tarjoiluun ja ravintolan buffet-pöydät olivat yllättävän monipuoliset ja ruoat maittavat vrt mitä hotellin tiedoissa kerrottiin. Myös hotellin henkilökunta pääsääntöisesti oli ystävällistä ja iloista sekä palvelualtista.

Huoneet

Hotelli on juuri uudistettu ja siksi hotelli huoneet ovat tällä hetkellä hyvässä kunnossa, siistit ja hyvällä maulla sisustetut  ja ennenkaikkea toimivat. Pohjoismaalaisille matkaajille TV-kanavat, joita on tarjolla sellaiset 30 tuovat lievän pettymyksen, koska englanninkielisiä kanavia ei kovin montaa löydy. Huoneiden äänieristys toimii myös hyvin. Parvekkeen oven ollessa kiinni, allasalueen kovaääninenkään ohjelma ei pääse oikeasti häiritsemään.

Kehityskohdat

Jos jotain negatiivista yrittää löytää etsimällä niin huoneiden siivoukseen voisi kiinnittää enemmän huomiota. Siivousta kyllä oli mutta sen voisi tehdä huomattavasti huolellisemmin. Myös lähtöpäivän huoneiden luovutus klo 12 (aivan normaalia), mutta se, ettei hotelilla ollut yhtäkään huonetta saatavilla late-checkout toiminnolla, on nykyaikaisessa hotellissa huonoa palvelua. Hotelli oli siis aivan täyteen buukattu, mikä näkyi myös ravintolassa aamiaisella, lounaalla ja illallisella, joilloin pöytää saattoi joutua odottamaan pidemmänkin aikaa, eikä ravintolan ovilla ollut mitään odotusjärjestelmää – mikä olisi kyllä paikallaan ja ehdottaisin hotellille jos osaisin tarpeeksi kieltä. Nyt pöydän sai röyhkein odottava. Odotusjonojärjestelmä olisi kaikille yhtäläinen ja tasapuolinen eikä vaatisi henkilökunnalta kovin paljon enempiä, onhan jo nyt ravintolan ovilla henkilökunta toivottamassa tervetuloa ja poislähtiessä sanomassa hei hei.

Nettiyhteys

WiFi koko hotellissa lisämaksusta
WiFi huoneissa lisämaksusta

Lisätiedot

Pysäköinti hotellialueella on maksullinen vapaiden paikkojen puitteissa
Rakennettu 2003
Kunnostettu 2017 (huoneet)
Jatkuvaa kunnossapitoa
3 rakennus(ta)
7 kerros(ta)
Hissi (rajoitetusti) (kolmesta rakennuksesta kahdessa)
300 huonetta
Vastaanotto 24h
Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta

Arvosana

8,5 / 10